Monday, December 27, 2010

Moment with Lonia

I haven't buy any pressie or cake for Awwal yet...
(eventhough the event already passed for almost 2 weeks..
teruknya Mummy Awwal.. hehe)

but remember that I've bought Lonia for him??
and yesssss, he lovin' it..

we enjoyed having our Lonia @Kota London Kota Keriangan Genting
(not plan actually.. since the chocs were already there, we just bring it..
plus naik Genting, for sure the chocs will not melt...)
birthday boy, Awwal Hadif

yay! I'm one year old...

having choc oreo

yummy...

big eyes & big mouth too..

halfway
(baik giler... tak kacau perhiasan depan tu.. hehe)

comot..

finished!

there's someone else enjoying his Lonia too
.

.

.

.

.

.

.
Awwal's big bro

it's great, Mummy!

not only AwwalHariz, my nephew enjoyed it too....
(semua pun enjoyyyyy.. hehe)
.

.

.

.

.
my nephew, Amirul

thumbs up for Lonia...
nice chocs, great taste, beautiful packaging..
most importantly, chocs tu tak sama ngan chocs yg jual kat kedai...

interested???
more pics on Lonia from my previous entry here & here

wanna try???
get it @Lonia

highly recommended :-)


p/s: readers, I'm joining a contest called Moment with Lonia...
more details, pls click here..

5 comments:

alfa juliet said...

nampak sgt sedap

Mrs Imran said...

hi aniza sangat happening nyer celebrate your son's birthday! sampai genting tu! terima kasih tak terhingga dgn entry2 u. insyallah if u ada nk order cookies or choc lagi nnt, kami kasi buah tangan sikit yer :)

sample cookies ada I nk kasi u, tapi asyik tkder masa nk explain dekat imran. insyallah esok lusa. but the sample dah agak lama juga, hope it still tastes good.

Mummy AwwalHariz said...

alfa: yup, mmg sedap.. dan chumel..

mrsimran: last minute decision.. bangun pagi dan terus pegi :) igt lonia, terus bawak skali... sure, kalau nak order lagi i'll inform u... suka tgk idea2 u utk decorate the chocs.. :) as for the cookies, I'm waiting.. hehe

yangyuyu said...

cute la your boys..nampak happy jeh..coklat la memang i adore sgt2 tapi skang kena control gula la kena pantang dulu huhu

Mummy AwwalHariz said...

cute ek? hehe.. tq anyway... mmg pun, kat umah terjerit2 main berdua... mmmm i hantu cokelat.. hehe... masa preggy hari2 makan chocs.. nasib ok je...