Friday, April 8, 2011

Grand Prix 2011

last month saya masuk 'Peraduan Cabaran Grand Prix 2011'
open to all staff...
700 grandstand tickets of 2011 F1 Grand Prix to be won!

pic taken from Ms Dots' blog

so masa 1st round organizer nak filter form with correct answers,
I was invited to witness the filtering process..
saya pergi la sbb sure nnt saya dapat ticket free kan for being part of the committee :-)
rupanya kalau nak ticket free, I need to attend final process masa undian dibuat...

tapi masa final lucky draw tu, saya tak dpt attend sbb my dear Hariz admitted..
takde rezeki nak dpt ticket free :-(
process lucky draw tu boleh tgk kat sini

rupanyaaaaaaaaaaa....
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
my name got selected!
termasuk dalam 700 winners granstand ticket tu..
so, takde rezeki ticket free, dapat ticket thru lucky draw..
rasa bertuah giler... hehe...
jumlah penyertaan beribu2 lemon u...

the prob is... should I go or not???
kali ni tickets organizer nak bg staff sahaja...
alahhh igt boleh bawak hero2...
nak pi ke tak ek????

3 comments:

ayu said...

pergi la niza...best pe..cuma kalau bawa budak2 tu , kena bawa ear phone la kan..

Mummy AwwalHariz said...

yup.. kena pakai ear plug tu... tp takut panas je.. plus ticket tu sorang je.. company nak kita enjoy ngan kawan2.. hehe

ashra said...

bertuah2..tu org kata,dlm dugaan ada rezkinya.hehe.rezki hariz tu.

bawalah..cuma takut bebudak tu rimas panas + bising la plakkan..emm..hehe