Saturday, April 30, 2011

Horse Trails & Rabbit Park, Bukit Tinggi

since semua hotel yg kami nak pegi fully booked,
kami pegi Bukit Tinggi je...
ajak my niece ikut untuk main-main ngan Hariz

our 1st stop is @Horse Trails, Bukit Tinggi
entrace fee RM2/person
horse riding RM25/person



tak best sangat pun kat sini....
bagus lagi naik kuda kat Tasik Titiwangsa je...

next, we stop @Rabbit Park
entrace fee RM3/person
donkey riding RM6/person



Awwal suka....

Hariz mana????
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Hariz takut! terjerit-jerit nak balik...
hehe, thanks Hariz sbb selamatkan Mummy juga...


Awwal sangat sibuk bagi rabbit makan,
sekali toleh dia pulak makan makanan rabbit tuh.. ish..

pastu nampak peacock ni bukak ekor dia yang cun tuh..
cantik la... dari kecik terus bertukar jadi maca kipas...
tak pernah tengok... jakun kejap..
kejap je dia bukak, pastu tutup balik dah.....

back view

front view

pastu tengok donkey.. busuk giler..
sorry la donkey, kalau dah wangi kami dtg lagi ye...

pastu bagi deer makan pulak...


berehat dan makan dulu sebelum gerak ke next pit stop...


Mummy & AwwalHariz

main actor hari ini..

Hariz with his cousin, Kak Aqil

next... we go to Colmar Tropicale
to be continued later.......

6 comments:

Azhariah Zuber said...

lawak bila ko cite awal makan rabbit food..hehehhee aku tak tahan gelak

Mummy AwwalHariz said...

Awwal teringin agaknye sbb tgk rabbit tu makan mcm sedap je.. hehe

ayu said...

macam best je..teringin nak pergi..

Mummy AwwalHariz said...

ayu.. biasa2 je... sbb teringin la pegi.. tapi sekali ni je kot... takde apa pun...

Ms Dots said...

Tercapai gak cita2 mummy nak gi bukit tinggi. Nampak cam best jer rabbit dia. Gebu giler. Sejuk tak kat sana?

Mummy AwwalHariz said...

sejuk sket je... overall, biasa2 aje....