Monday, June 6, 2011

Ice Room - Recommended!

penat having fun @Gambang last weekend,
kami bercuti hari Isnin lepas..
kami jalan-jalan lagi...

dah lama teringin nak ke sini tapi takde masa..
Ice Room @Kota Damansara
(bestnya KD skrg, dulu masa keje kat situ, kedai makan cuma ada Padang Kota sahaja!)

menunggu hidangan sampai... 

downloading new game..

makanan sampaiiiii..... 
sedap sgt..
ice cream texture yg sangat lembut..

Black Pepper Chicken Chop.. sedap!

tempura durian.. sedap!

nasi goreng & mee tiada dalam gambar.. sedap jugak!

bergambar sebelum balik
while waiting for Daddy habiskan download game.. :-)


aksi AwwalHariz
(suka pic last tu... kaki Awwal chumel)

Mummy & AwwalHariz

9 comments:

aini aziz said...

ice cream die mmg best..aritu aku mkn yg ice cream arang..hahaha..rs arang la wei..tp sedap jgk..ko mkn ice cream pe tuh..lps tuh..fillet die pn sedap..nc goreng die pn..mee tom yam die pn...tp ice cream tuhla bole share 2 org..

Arifah Aqilah said...

so nice pic awal hariz... miss korang...

ashra said...

aritu member pun ada rekomen kan ice room ni.

ni kalu semua kata best,mmg btul2 best ni..

comel je dua hero tu.hehe

ashra said...
This comment has been removed by the author.
yangyuyu said...

iceroom mmg best, try la fruitland plak:)

Azhariah Zuber said...

tak pernah try lg...mcm best tempura durian tuh

Mummy AwwalHariz said...

aini: yang tu icecream kacang... sedap.. tapi tak habis pun sbb kekenyangan.. skrg aku dok terigt :(

kakak aqil: dtg la umah main ngan awwalhariz

ash: ye, wajib pi.. hehe

yangyuyu: ice room ni baca kat byk blog termasuk blog anda! :) fruitland kat ne ek??? tutti frutti pun kami lum try...

Mummy AwwalHariz said...

azza: best... durian meleleh.. hehe

yangyuyu said...

fritland kat Ikano...sedap jugak..