Tuesday, July 12, 2011

Clown Cone Ice Cream @BR

note: entry ni dah lama terperap in draft folder, terlupa nak post..

akhirnya, jumpa juga ice cream ni...
specially for my AwwalHariz..
Clown Cone Ice Cream
we found it @BR ke-3 yang kami terjah..

mmg nampak this ice cream kat BR nye website..
tapi sungguh pelik masa pegi first 2 BRs depa mati2 cakap takde ice cream ni..
siap cakap "mana-mana BR pun takde kak.."
terbukti mereka tatau psl product sendiri..

masa jumpa ice cream ni, mmg tgl 2 je time tuh..
nasib hero ada 2 je.. hehe
my heroes sgt suka hati...



tercapai impian Hariz nak ice cream clown ni...

tapi bila dapat suruh Mummy Daddy makan kan dulu mata clown tu..
kes takut tgk mata clown mcm pandang dia org je.. hehe
Hariz

Awwal

sket je bebudak ni makan..
pastu Mummy satu, Daddy satu.. :-)

8 comments:

misya said...

sedapnya

yangyuyu said...

waa bestnya...

yangyuyu said...

morif betul diorang taktau produk sendiri kan

ashra said...

rezki awwal hariz la ye..

sayang nye nak makan..comel la eskrim BR ni.haipp...mummy daddy habes kan ye..tak aci nih..

ayu said...

bestnya....BR kat mana ni niza..

Mummy AwwalHariz said...

misya: mmg sedap... :)

yangyuyu: best! psl tatau product tu mmg bengang sekejap.. tapi tak puas hati, cari dan cari lagi.. hehe

ash: biasalah bebudak... excited sekejap saje... terpaksa Mummy Daddy telan.. padahal kitaorg tak suka sgt ice cream..

ayu: yang ni kat sunway... tapi sunway ada 2.. hari tu pi yg satu, die tatau psl ice cream ni... pastu kitaorg cari kat shah alam mall takde jugak.. pastu kitaorg try pi sunway minggu depannya.. tapi pi yg area cinema.. ha kat situ baru ada...

silverlady said...

terliur tgk...bape rm satu nih?

Mummy AwwalHariz said...

silverlady: seingat saya RM7.90