Wednesday, July 6, 2011

It's a good news! Tapi saya sedih..

td dah kuar memo, esok kami dpt b****
tapi sedih sbb sket...
sket compared to last year..
and of course sket compared to non exec..
haha.. ok tak mcm tu???

apa pun, Alhamdullillah...
the worst thing is...
duit tak masuk lagi, tapi asyik la buat kira-kira..
kalau ikutkan apa yg dapat dah nak habis.. haha..

1. bagi parents
2. pindah umah
3. nak belikan hariz katil
4. nak belikan awwalhariz meja study
5. dah janji ngan hariz nak belikan keta
6. nak shopping raya
7. nak tempah langsir
8. nak cat keta yg kena langgar
9. nak simpan

adoiii mmg sedihlah sbb tak cukup.. hehe
*tamak*

9 comments:

yangyuyu said...

...nak photoshoot...hahaha

...enjoy le dpt bonus...aku lgsg takde..

Ms Dots said...

Eh asal takat no 9 je? Teruskan ke no 10, belanja kengkawan ex P yg tak dapat b. He he.. Anyway, happy for u all.

Anonymous said...

SETUJU!

silverlady said...

bonus mmg byk abes kat anak je kan...kita yg mak2 ni xberganti baju xpe...huhu

ashra said...

wah2..bonus gitu di tgh2 thn ye..

btul tu...duit ni banyak mana pun,ada je benda nak dipakainya kan..

Mummy AwwalHariz said...

ummi: photoshoot wajib.. hehe

kak lin: biasalah kat ofis skrg ni, ada yg sedih ada yg happy.. sampai tunjuk m2u kat org.. huhu

anon: sy tak setuju.. :)

silverlady: very true... last yr pun habis kat dieorg je...

ash: company kami mmg time ni la dpt bonus... hujung tahun dapat interim bonus.. :)

ayu said...

wahhh..bestnya bonus sblm raya kan.. kitaorg pun menunggu gak ni ...dgr2 hujung bulan ni...harap2 ada la..

Nursha said...

haha.. tunjuk m2u kat orang.. sy tahu orgnye.. =P

aini aziz said...

ish..bonus ghupenye..banje aku la beb..adik aku xdpt banje aku sbb die nak kawin..muahahahaah..