Monday, July 25, 2011

My baby, Awwal

is getting bigger n bigger...
makin pandai bergaduh dgn Hariz...
pandai merajuk...
pandai jealous...
dan sgt suka cubit org...

suka main steering kereta..
tapi bila Daddy dtg, cepat2 lari pi kat Mummy..

port terbaru Awwal tgk tv.. chumel!

tgk video kat iPad..
pastu menangis2 mintak remote..
bila dah bagi die tekan remote sambil kata....
"six one teeee" hehe.. lawak btul..

tapi Awwal ni mmg tak sebulu ngan Hariz...
mcm mana nak buat ek???

7 comments:

yangyuyu said...

awaal ni adik ye...mmg susah nak sebulu sy pun xreti nak buat cemana

Anonymous said...

mcm maner nak sebulu..belum sempat puas bermanja..dah kene berkongsi mama die..hehh

ashra said...

hehe,bukan baby lagi ni..da kids da ni.da makin ensem.hehe

Mummy AwwalHariz said...

yangyuyu: my mom suruh bagi minum air yg direndam dgn pusat dieorg.. hehe... pusat masa bb mmg ada simpan tapi mcm geli nak buat.. hehe

anon: sampai umur brp boleh dikira puas bermanja ek? hehe..

ash: muka oklah hensem.. tapi dahi sedikit luas dan rambut mcm kurang je.. hehe

Nursha said...

awwal muk muk.. =P

aini aziz said...

itu mak ko kate..ade org tua lain kate..nak bg adik beradik baekkkkkk..kene bagi anu lembu goreng..hahaha..smua bende kotor²..sgt jijik nak buat...

yan said...

takyah rendam pun takpe kot..cukup dengan letak sekali tali pusat tuh..sekali2 gaduh apa salahnya..budak2 pun..what do you expect kan...tak gaduh tak normal plak..tapi kalau most of the time mereka can play together tu dah memadai..hehe