Thursday, July 28, 2011

Shopping @GAP, Poney & Pumpkin Patch

kami telah shopping di waktu yg salah!
no more SALE... sgt rugi..
tapi malas nak pikir lagi sbb next week dah nak puasa..
letih nak berjalan nanti...

@GAP mmg takde discount langsung (rugi teramat!)
@Poney ada la discount sket.. tapi baju yg diminati takde discount plak..
@Pumpkin Patch paling ok... discount up to 30%..
beli 3 brg, additional another 10%..

ni lepas kuar dari Pumpkin Patch..
bila Hariz dah beli kasut, Awwal menangis2 nak jugak..
asalnya yg diminati dah takde, kena pi Bangsar Village,
tp since Awwal dah menangis, beli je terus..



keseluruhan hasil tangkapan.. 

Hariz's 
baru perasan jeans hampir sama kaler..

Awwal's 
banyak green la pulak..

tahun ni beli sneakers je budak berdua ni..
boleh buat pi jogging terus.. huhu

paling merugikan hari ni.. 
chocolate @RM35
bazir duit je budak-budak ni!

lepas settle semua, dua-dua poo poo plak..
sementara Daddy pi cuci, sempat beli ni je untuk Mummy.. 
 

bila ada anak, mmg mereka lebih diutamakan, kan????

9 comments:

Nursha said...

Shopping sakan awwal hariz.. kecik2 dah pandai kendong barang sendri.. hahaha..

*sneakers kecik!! Comel gile kasut budak berdua nih..

ashra said...

wahh..senang da settle da tuk raya.kalu nak2 akhir ramadan nanti.lagi meredah lautan manusia..

Mummy AwwalHariz said...

rin: siap salesgirl bg beg sorang satu.. dua2 asyik berebut je.. comel kan kasut tu... hehe

ash: tulah... tadi balik pun lepak giler.. kalau puasa mmg balik tertido je la..

Ms Dots said...

Comel nye collection budak berdua ni... nyesal tak shopping masa sale hari tu....kat Bandung pun tak berapa best hasil tangkapan...

Mummy AwwalHariz said...

kak lin, rasa mcm tak cukup lagi.. nnt nak pi BAK pulak..

izah said...

alhamdulillah..
untung anak2 puan dan sekeluarga dpt beli barang berjenama.
sedang ada anak lain barangan pasar malam pun sudah senyum sampai telinga..

Mummy AwwalHariz said...

rezeki budak2 tu.. in fact saya masa kecik pun hidup sederhana je.. tak merasa brg berjenama pun.. tp bila ada anak, tentulah nak yg terbaik utk mereka.. to be honest, anak-anak saya beli baju setahun sekali je.. that's y la yg sekali setahun ni kena alah membeli menang memakai...

cik sue said...

hai niza...syok kan shopping baju utk anak...betul kata niza...bile dah ada anak ni asyik nk beli baju dia jer...hehe

Mummy AwwalHariz said...

hi cik sue.. hehe.. very true kan??? kalau baby lagi syok membeli...