Monday, October 10, 2011

Hariz's Cake

Hariz bangun pagi Sabtu lepas,
wish la kat dia "Happy Birthday, Hariz"

Mummy: How old are you?
Hariz: Three
Mummy: Are you going to school or not?
Hariz: Yes, Mummy...
Mummy: Nanti tell teacher "today is my birthday"
Hariz: Ok.. Hariz nak cake OSO..
Mummy: pi school dulu, balik nanti cari..

kesian dia.. masa pick up kat school..
dia terus minta cake OSO..
satu KL cari pun for sure tak jumpa nya cake OSO..

sampai malam asyik tanya cake dia..
since Daddy pun takde,
just call my sister minta dia belikan cake dulu..
so, utk 3rd birthday.. ni lah cake Hariz..

vanilla choc cake with macaroons..
(1st time Mummy makan macaroon)

Hariz yang happy..

masa ni pun kesian..
dia minta nak blow candle tapi takde lighter..
kat rumah my sister plak tak pakai dapur gas..
so terus pujuk dia untuk potong je cake tuh...

with kakak Aqil yang rajin layan..

happy birthday Hariz..
nanti Mummy belikan cake OSO tu ye..

4 comments:

ayu said...

HAPPY BELATED BESDAY HARIZ..alahai..comeynya kek dia..

ashra said...

sedapnye..nak sket!.. =p

yangyuyu said...

lebih kurang besday anak ayu, tapi lain tahun la kan

yan said...

waaa..apsal aku tak dpt macaroon tu...

kena buat mega bday celebration sbb ramai sampai yg bday akhir thn...