Tuesday, October 25, 2011

Pirate Nite

theme for dinner ...
PIRATE NITE!

presenting...
Mummy in pirate costume...
tadaaaaaaaaaaaa..
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

haha...
berlakon jadi pembaca berita version Sizuka..
pastu menari mcm Nora Zain...
and yessss.. we did it...
menang for best group performance.. :-)

AwwalHariz.. hari ni Mummy balik...
miss you!

6 comments:

Ms Dots said...

Niz,
mcm mana yea baca berita version sizuka tu? And siapa nora zain tu? Femes ekk? Anyway.. Congrats to the whole team.

yangyuyu said...

haha-sporting!!

ashra said...

fewitt..hehe..mana jack sparrow? =p

Mummy AwwalHariz said...

kak lin: baca berita tapi suara kecik macam sizuka dlm cerita doraemon tuh... nama pun jadi susuka.. hehe..
nora zain plak yg theatre tiara jacqueline tu... yg menari2 tu... sekumpulan ngan abg nizam, tu yg sempoi tu.. hehe..

yangyuyu: haha.. saje je melayan.. mmg kena sporting, kalau tak nanti sian kat team mate yg lain...

ash: jack sparrow ramaiii sgt malam tu.. hehe...

ayu said...

CANTIK la niza..sweeeeet sangattt

ABU said...

happy birthday to hariz.. lambat dah tapi still nak wish jugak :)

setahun lebih dah duduk kat puchong ni tapi tak pegi lagi tengok anak anak buah.. kat kinrara.. dammm me hahaha..

wish you happy family also..
kim salam kat hariz and hadif..:D
abu@bot