Friday, October 7, 2011

Sebelum tidur...

lately, Hariz tidur malam dengan saya..
Awwal plak dengan Daddy..
so Hariz selalu request kalau nak tido dia suruh baca kat kepala dia..
maksud baca kat kepala tu is baca doa...
(dulu masa my mum tgl sekali, kalau nak tido atok rajin bacakan doa)

so, selalu saya baca doa macam kat bawah..
dia pun ikut je...

lepas habis baca doa, dia sambung doa tidur plak..

Mummy: Bismikallah...
Hariz: Bismikallah...
Mummy: humma...
Hariz: hummabariklana...

cessss... Hariz ni mmg suka buat hal...
pastu dia ketawa kuat-kuat...
suka sangat campurkan doa makan ngan doa tidur..

esok Hariz dah nak 3 tahun..
Mummy tak beli hadiah untuk Hariz..
Mummy harap Hariz akan jadi anak yg baik...
yg menyenangkan hati Mummy & Daddy..
love u so much Hariz...

3 comments:

ayu said...

happy besday in advance hariz!!
so cute la..

yangyuyu said...

hepi besday hariz...

mmg cute, ada crop skit sbb ada kepala awwal hehe

Cik Rama-rama said...

HB hariz... kelakar hariz ni men campor2 doa :)