Thursday, December 8, 2011

Hari Keluarga & Inovasi Proton 2011

Proton Family Day @Sunway Lagoon..
eventhough dah tahu mmg akan congested giler dalam tu..
but last minute, kitaorg decide nak pergi...
just in case dapat menang Inspira *perasan*

kejut Hariz after Subuh..
Awwal plak menangis taknak bangun...

sibuk nak pegang pamplet Sunway tu..
takut Daddy tak tau jalan katanya....

sampai je, kitaorg terus amik makanan..
lepak kat tepi utk makan dulu sblm pi area beach tu.. 

KFC + Ayamas + Milo + Mineral + 100 Plus


memang ramai sgt la dalam tu...
lagi pulak Proton Edar join sekali...
bagi budak-budak main air kejap... 


sama besar je AwwalHariz

AwwalHariz ni kat gigi air je...

Awwal makes a sandcastle..

lepas je tau tak dpt Inspira tu, kitaorg mmg nak balik dah...
tapi sbb terlalu ramai org... tetiba kitaorg terpisah.......
Hariz & Mummy, Awwal & Daddy...
nak call pun tak boleh sbb telefon semua dalam beg pada Mummy..
dalam 90 minutes baru jmp balik... tension btul!

jumpa je terus kitaorg keluar dari Sunway tuh...
masa tu Jay Jay baru je dtg nak buat persembahan...
Jay Jay ni baik... kitaorg siap cakap "tak sempat dgr la, nak balik dah"
pastu terus dia bergambar ngan Daddy, lepas tu siap cakap TQ..
Daddy & Jay Jay..

last year, Mummy & Amy Search... :-)

4 comments:

ayu said...

sabtu ni pun ofis suami buat kat sunway lagoon..mesti ramai org kan..

Mummy AwwalHariz said...

ayu, kalau staff mmg dah ramai bawak pulak family sure ramai punye... kitaorg nye staff je dah lebih 10,000 plus edar seluruh malaysia lagilah beribu2 lemon... sunway plak dia takkan tutup utk org ramai.. lagilah cuti sekolah ni, mmg ramai la..

yangyuyu said...

huh 90minit terpisah-cuak tu

Mummy AwwalHariz said...

cuak, tension, geram, penat, hopeless.. semua ada...