Tuesday, November 30, 2010

Be the first!

There are no followers yet.
Be the first!
(selalu nampak tak ayat ni???)

and today, atas meja saya ada ni...
surpriseeeee....
I've got this for being the first!
(seronok kan???)

u r welcome...
thanks to u too :-)

cuppacakes
(it's choc ganache if i'm not mistaken)


why cuppacakes?
sbb blog yang saya follow tu jual cuppacakes...

Mummy, Awwal & Hariz with 'our' cup cakes..
(ikut nama masing-masing.. hehe)

AwwalHariz dah makan!

Dear my blog readers...
for more info, kindly visit nursha-bakery
(but don't ever dream to be the first, I'm the one already.. hehe)

craving for cheese truffle, get it @yoUs
for cuppacakes & cakes, get it @nursha-bakery
wanna chocs, both of us got it!!!

selain cuppacakes, saya bawa balik this too..
guess what???
.

.

.

.

.
it's tapai.. sedap!!!

Note: Mummy kalau pi office macam pi shopping... macam-macam ada... hehe

4 comments:

alfa juliet said...

dah lama tak makan tapai..since berkahwin...dasat tak?hehe

Mummy AwwalHariz said...

sy x suka tapai pun... tapi yg ni sedap la... tapai pulut! rasa sekali terus jatuh hati.. huhu..

ayu said...

ingat niza yg buat cupcakes tu tadi..rindunya nak berbaking semula ni..tapi, kemalasan menjadi2 sejak ada anak 2 ni..hehe

Mummy AwwalHariz said...

ayu.. cuppacakes tak pandai.. tapi saya suka buat truffles & chocs... do visit http://yous-store.blogspot.com ok.. TQ!