Thursday, November 11, 2010

When & Where..

Mmmm.. penatnya hari ni.. bila review balik schedule utk project ni, rupa-rupanya saya kena stay kat tempat baru tu sampai next month la... bukan minggu depan... aduhaiiiii........ yg pening semalam tu dah terjawab..........

* tak berapa sure jalan nak pi tempat tu (last pegi 5 yrs ago) ---> ok je.. pi ikut jalan jauh sket, balik pun dah jumpa jalan yg cepat sket, dpt elak tempat yg selalu jammed giler..

* tmpt makan sgt terhad, disarankan bawa bekal (sumber dapat dari yg boleh dipercayai) ---> it's true la... air kena bawa lebih sket!

* paling risau, boleh ke saya nak jalankan routine harian saya ni... takut tak sempat sbb katanya akan busy giler... kat mana nak buat xtvt ni pun tak sure.. uwaaa.. takut line tak clear....... ---> yg ni pun betul.. sedih la... hari ni dpt pump time lunch je... nak kuar kejap pun tak sempat sbb banyak benda nak cover within 3 mths...

to my colleague kat main office tu, pandai2 bawa diri dan habiskan keje ye.. hehe (i know u r reading!!) nnt i dtg spot check.. hehe..

3 comments:

Ms Dots said...

hari ni ofis sunyi sepi.... rasanya kalau berterusan 2-3 weeks cam ni... dah boleh nyanyi lagu bosanova dah ni...

Mummy AwwalHariz said...

mesti tak best jugak kan... saya workshop start kul 9... online jap pagi2.. :) rindunyaaaaaaa ofis...

Nursha said...

yep2.. bosan..