Tuesday, December 14, 2010

3 years!

org kata 5 tahun pertama adalah masa utk lebih memahami antara satu sama lain...
so we have 2 yrs more to go..
(tak paham tang mana lagi ek.. hehe)

3 wonderful years blessed with 2 little heroes..
(4 wonderful years with 3 little kids??? haha)

3 years ago..
macam pinang dibelah-belah :-)
(can't believe that baju tu saya dah tak muat okeh)


Happy 3rd anniversary dear..
May God bless us, always...

9 comments:

aini aziz said...

anyway..happy anniversary to mummy & dady awwalhariz..may allah bless your family with more kids not only 3 but more..mmmuahahaha..akhirnye aku berjaya buka blog dr e72 nie..aku jakun skjp beb..kene bg aku adiah sempena meraikan anniv. Korang sbb aku yg temukan korang at the 1st luv sigh..btolkan..congrats..congrats..

alfa juliet said...

amboih nomy ko yg semangat lebih...

memang banyak yg kita tak kenal ttg pasangan, tak caya tgk entry sy..hehe promote blog sendiri gamaknya

yangyuyu said...

happy anniversary mummy awwal hariz:)

semoga bahagia hingga hujung nyawa amin..

aini aku pun penah kenalkan member dgn cintahatinya, rasa best sgt tlg dirikan masjid

Anonymous said...

Happy Anniversary to both of you..
That guy must be feeling so lucky to be having this superwoman all-rounded wife!!You are damn lucky dude!!

aini aziz said...

anon..heheeh..mummyawalhariz pasti kembang setaman..very big compliments

Mummy AwwalHariz said...

aini: tq tq.. oits.. dulu masa dating kan aku dah banje... hehehehe... satu je la, time aku kawen ko tak dtg.. haish...

alfa: btul tu, dan skrg bila dah tau nak nyesal ke apa ek??? hahahahah (sorry daddy.. just kidding!)

yangyuyu: tq.. :)hubby saya UUM juga.. kenalkah??? hahah...

anon: wow!!! mmmmm terharu i dgr.. hehe... nnt nak suruh die baca :)

aini: hehe... sgt bangga dgn anon's praise.. hehe...

Ms Dots said...

Congrats Niz.. wish for more great moments to come...

Mummy AwwalHariz said...

tq ms dots.. jauh lagi perjalanan...

de' Elle Norizi said...

mcm smlm je g wedding korg kat Ldu tu,
rupanya da 3thn blalu.

congrats.