Thursday, December 16, 2010

Zombie

Lately kalau bergambar Hariz mesti buat gaya baru...
.

.

.

.

.

.

.


Hariz kata "Mummy... zombieeee....."
(ntah apa2 je... gara2 tgk zombie kg pisang ngan bibik la tu)

yg ni pulak anak perempuan Awwal Hadif
sure Daddy marah kalau nampak hero2 dia pakai tudung... hehe

6 comments:

alfa juliet said...

hehe emmang mcm anak girl ok..jambu lah u awal, i like

Mummy AwwalHariz said...

alfa: hero2 tu kalau saya pakaikan tudung mesti elok je jadinya... especially shawl.. tapi kalau mummynya pakai hampeh je... hehe..

aini aziz said...

so fa baru ke..muahahahah...tnye tak kene tmpt..

aini aziz said...

maksud aku..sofa..tmpt duduk

yangyuyu said...

comel, anak gegel saya plak rimas tul kalau dipakaikan tudung, tahan 5 minit je..hehe

Mummy AwwalHariz said...

aini: baru apanya.. dah berzaman wei... dalam gambar nampak baru kan... hehehe...

yangyuyu: kalau balik kje, hariz cakap "mummy, nak tudung"... kalau daddy ada, terpaksa la buat2 tak dengar... and awwal, kalau hariz dah pakai mesti die tunjuk2 nak jugak... aiyoyo... suka main2.. tapi takut dieorg tersuka betul nnt... nauzubillah... tu yg daddy selalu marah tu...