Wednesday, December 8, 2010

Jealousy...

Lately, my AwwalHariz selalu jealous antara satu sama lain...
(is that normal???)

alahhhh.. saya nak mereka jadi best buddy....

bila Awwal tgh main or manja ngan saya macam ni..



nanti mesti Hariz datang.. nak jugak manja macam Awwal...



pastu, yg loser tu mesti nangis...
(of course la Awwal... hehe)


mmmmm ke sbb dia org berdua je???
kalau ramai tak macam ni kot???
so, should i add more??? hehe....

5 comments:

ayu said...

mmg mcm tu pun niza..
ayu pun alami benda yg sama..

Mummy AwwalHariz said...

tapi skrg awwal pun pandai jealous jugak... apa hariz dpt, die pun nak juga...

Ms Dots said...

okay tu kalau tambah.. ada rezeki dapat baby girl....

Mummy AwwalHariz said...

insyaAllah... amin... tahun depan lah.. hehe

aini aziz said...

mmg cmtuh..adalah normal..kite nak die bebaik² tp kdg tuh kakak lepuk adik lg..huhuhhu..sgtlah mkn hati bile tgk adik nngs..