Monday, January 17, 2011

Hariz's 1st toy..

lately, my dear Hariz sgt suka sepahkan mainan dia...
kalau nak main mesti dia terbalikkan box isi toys tu..
kalau kemas je dia tuang balik...
wonder why...

semalam masa dia sepahkan, saya ternampak his 1st toy...
.

.

.

.

.

.

.

.

.


soft ball bought @ELC, Mid Valley 2 yrs ago..

masa tu 1st time kuar lepas pantang.. with my sis if I'm not mistaken..
Hariz tgl rumah je.. Daddy masa tu stay kat Sabah lagi...
so kononnya beli pressie utk baby Hariz..
sayangggg giler kat ball ni dulu... tak bagi org pegang takut kotor.. huhu..

Note: Hariz setiap kali keluar dapat toys... dia tak mintak...
Mummy je yg selalu rasa kesian.. is that normal??

3 comments:

alfa juliet said...

kenapa kesian ek? bukan best ke anak dpt toy...hehe

Mummy AwwalHariz said...

alfa: maksud saya kalau tak belikan die toys mcm kesian kat die.. padahal die tak mintak pun.. so, skrg setiap kali kuar beli mainan, takut nnt die terbiasa pulak...

ibuLuna @ de'Elle. said...

eh sama la kita..anak tak mintak tp mesti nk beli kn aje..rasa kesian bl blik uma nt,takde smthing tuk cikLuna..agaknye, mak-mak mmg cam tu kot..

note: skrg stil tak minta, tp balik jalan bongkar plastik,dpt sesuatu,bw jalan..buat hal sendiri, kdg2 rasa nak gelak sb kdg t'amik brg dapur..trus masuk kat bakul toys..aih satu hal pl ibu nak g buat spotcek.