Thursday, February 3, 2011

Awwal vs Hariz

Mummy haven't bought any present for Awwal 1st birthday yet..
(dah dekat 2 bulan ye..)
so masa bawa Awwal inject hari tu,
siap singgah florist beli present..

injection for MMR

as usual, budak ini tumpang sekaki...

Awwal happy with his pressie.. 



and the "bullying" scenes started.. 
Hariz used his veto power.. huh! Cian si Awwal...

buat tak tau je...

mainan dia dah dicampak ke tepi...

buat selamba main org punya.. sian tuan punya..

dah tak dpt kawal emosi... hehe

trying...

menangis je la... hehe...

p/s: mcm mana nak bagi tak gaduh ek??

4 comments:

[ibuLUNAZAHRA] said...

salam niza,

nampak awwal lebih bombom dr hariz eh.
seronoknye tgok kawan2 da ade 2 baby kat uma,teriiinngggiiinn nak tambah sorg lagi..

ayu said...

niza,

mmm...maybe kena cakap dengan hariz supaya share toys tu dengan awwal..macam ayu, mula2 dulu mcm tu gak..selalu gak la danial kena buli dengan hariz...tapi, lepas selalu diingatkan oleh ayu, kena share dengan adik, jgn buat adik, lama2 hariz memang dengar la cakap ayu...n the best part is bila kalau ayu atau suami "termarah" kat danial, hariz akan marah kitaorg balik..hahaha.. so sweet la...lepas tu hariz akan peluk2 adik dia n pujuk2 danial plak...nak tau niza, skrg ni danial plak "buli" hariz..hehe...mcm2 gelagat diaorg ni..

Mummy AwwalHariz said...

elle: ye, awwal lg tembam cuma rendah je... sila tambah lg ye.. hehe..

ayu: byk kali dah ckp tapi nmpknya hariz belum nk berbaik2 lg.. hehe.. kitaorg ni tgu awwal pandai main sendiri je.. for sure hariz kena buli sbb awwal big size sket..

WRR said...

wawal mmg gembeng:P