Monday, May 9, 2011

Dinos Alive @Pusat Sains Negara (Part I)

terpengaruh dgn rakan sebaya, bonda adhas & azhariah,
akhirnya kitaorg pun pegi ke Dinos Alive @Pusat Sains Negara
(sbbnya dah takde idea dah nak ke mana last weekend)

kami pegi agak lewat, lepas zuhur baru gerak..
mengambil kira cadangan kawan-kawan, mmg kami parking terus depan PSN..
staff PSN suruh parking tempat pegawai terus sbb weekend mmg ramai katanya..
memang ramai giler sbb banyak rombongan sekolah...

AwwalHariz free of charge!

Hariz tido waktu sampai

layan my dear Awwal first..

terpaksa kejut Hariz or he'll missed that valuable moment

semua tgk fish except for Mummy.. hehe


Mummy & Awwal

panas...

hujan di tengah hari.. berlari Hariz & Aliff

Daddy ajar tentang pusaran air

1st dinosaur...

2nd dinosaur...

heading to Level 2
got more than 20 species of dinos there..

kami masuk area carnivor dulu... dinos mkn daging...
see..... dino eats dino.. huhu

dlm ni terlalu gelap.. camera tak cukup canggih :-)
plus Hariz & Aliff dah start takut..
Awwal je cool sambil bubbye dinos tu..
btw, bukan budak saje yg takut.. adult too..
ada yg menjerit kuat sbb terkejut dino keluar dari box.. hehe

next, masuk tempat dino tak mkn daging,
tapi mls nak snap pic.. kat sini rasanya dinos lagi byk bentuk..
sepatutnya dinos alive ni will end by 31st May
atas permintaan ramai dilanjutkan sampai mid June
so guys, cepat-cepat pergi ye!

lepas tgk dinos kami ke knowledge area..
nnt bersambung di next entry..

note: sblm pergi, sy bgtau Hariz kiter pi tgk Dibo.. otw balik he said "Mummy, dinosaur bukan Dibo la.."

2 comments:

ashra said...

hepinya anak beranak ni ye =)

haha..adult yang menjerit tu wat budak lagi takut..keke

Azhariah Zuber said...

aku tak gi dino makan daging...tapi sebenarnya memang takut gak sikit..tapi terpaksa purak2 berani demi anak..hehe