Monday, May 9, 2011

Mummy's Day

semalam Daddy received a msg Mead Johnson..
our pic have been selected for Mother's Day advertisement kat The Star..
so cepat-cepat la pegi cari Star sbb biasanya beli Star hari Sabtu sahaja
bila dah beli, igtkan besar... rupanya kecil sahaja... hehe..

kecil je.. version besar boleh tgk kat sini

this pic was taken masa beli susu Hariz last month
masa Hariz tampal sticker yang Mummy citer kat sini dulu..
tadi kitaorg dah masukkan advertisement tu dalam frame..
(got that frame masa Mummy & Daddy kawin dulu.. hehe)

ptg semalam Daddy belanja makan..
kononnya sempena Mummy's Day la..
kami makan kat Restoren Alissara Thai Cuisine @Puchong
sedap laaaaaaaa... dah lama member bagitau, tapi baru dpt pegi semalam..

Hariz tgk pic ni, dia tanya "Mummy, nape air Hariz jauh.."


bawal goreng karabu... sedap!

kerabu alissara.. yummy!

tiada dalam gambar:
tom yam.. mmg sedap!
sotong goreng tepung.. sedap, tapi tak sesedap kuala perlis..
nasi goreng cina.. sedap jugak!

kami akan ke sana lagi, that's for sure!

10 comments:

ayu said...

wahhh...bestnya...glamor niza n anak2 kan..

Mummy AwwalHariz said...

ayu, takde siapa perasan pun.. hehe

ashra said...

adesss..napa tayang gambo mkn ni.saya puasa ganti ni.keke.

wahh..glamer uuuu...hehe

Mummy AwwalHariz said...

ash, nnt buka puasa mkn kat situ ye.. dekat je dari PH.. hehe

Insan Kamil - Aku tetap aku said...

dah dekat ngan rumah kita...klu tahu blh join skli...klu blh ler...

Mummy AwwalHariz said...

abg hashim, nnt kita mkn2 kat situ plak la...

Ms Dots said...

Jom abang hashim ...kita buat reunion dinner kat ali sara...

Niz,
wah congrats... masuk paper star lagi....bangga k lin tengok.. fyi, nama k lin dah glemer semenjak kawan aku call k chik refer nama aku kak lin.. asyik kena ngolok jer.. rindu nak dengar haris comment pasal k lin... he he

Mummy AwwalHariz said...

jom alissara..

alamak, kawan kak lin tu dah dpt maid ke lum ek... nnt nak kena tanya hariz igt kak lin lg tak.. hehe

aini aziz said...

weh ktne ek..aku pn nak try g makan situ jgk..

Mummy AwwalHariz said...

puchong indah..