Tuesday, June 28, 2011

Tax Refund

Alhamdullillah... akhirnya...
yang ditunggu-tunggu dah dpt...

tapi sedikit tak puas hati dengan amout yang diterima...
*geram*

7 comments:

yangyuyu said...

lmbtnya dpt refund..aku dpt bulan mac-

Mummy AwwalHariz said...

tulah psl... tapi mmg patut pun.. submit form 30.04.. igtkan tak dpt dah.. sbb past 2 yrs dia tak pulang..

ayu said...

laaa..kenapa niza? tak dapat sama seperti yang niza submit e filing hari tu ke..

Mummy AwwalHariz said...

ayu.. kalau compare dgn yg niza submit lebih RM13.. igtkan dia cumulative ngan past 2 yrs yg dia tak refund.. tapi for the past 2 yrs, supposed refundnya lebih dari RM13 tuh..

ashra said...

rejeki ni.rejeki.hehe.saya tak pernah dpt refund..hehehehe

aini aziz said...

rm 13..hehehe..xkn tuh jek kot refund nye..

Mummy AwwalHariz said...

that's y la.. takkan la aku nak refund RM13 je... huhu... tahun ni nye dpt... tahun2 lepas tu mana lah duit aku tuh... tu yg kdg2 hangin ngan depa tuh...