Wednesday, June 29, 2011

Viva Pizza @Pizza Hut

last week ada tak dpt email ke apa ke tentang Viva Pizza ni?
valid for 3 days kalau tak silap.. start Wed till Friday..
saya cuma tau psl coupon ni last Friday la..
so apa lagi... time lunch kumpul 5 org, terus beli...
mmg berbaloi la...

tapi sejak bila ek masuk PH kena mintak nama???
macam tak pernah je... 
nampak tak?
satu kak anisah.. satu anizah..
harga customer name tu 0.00
hehe.. macam kelakar pulak...
all this while, tak perasan la ada ke tak..

lagi satu yg ni... 
air yg dihidangkan semasa menunggu...
macam cawan mainan AwwalHariz.. hehe

2 comments:

ayu said...

mmm..bestnya..berbaloi2 kan..

ashra said...

haha.tgelak saya dgn cwn biru tu.pekehal nye piza bg cwn bdk2.keke..bgla cwn kertas je. piza bg cwn bdk2.keke..bgla cwn kertas je.