Tuesday, July 5, 2011

Congrats MAS!

congrats Malaysia for the not bad perfomance.. hehe

got these tickets.. tapi tak berkesempatan nak pi..
jammed teruk giler nak ke Bukit Jalil last week..

kat rumah pun dapat jumpa player Malaysia..
Aidil Hariz & Zakuan Awwal.. :-)





asyik main tali seluar je dua-dua ni..

8 comments:

ashra said...

kalu pegi,hariz n awwal ok ke?..
dorang tak kisah ek kalu sesak2 dgn orang?aleesya tak leh tahan..

hehe

alahainya..comelnye..baju sama,seluar sama.main pun sama2 eh.

Mummy AwwalHariz said...

ash.. dieorg takleh ikut... tgl je... cuma dieorg ni mcm tau2 je.. masa blk dr opis, masuk umah hariz mintak baju bola.. hariz pakai, adik nk jugak.. kalau tak mummy daddy pi stadium, dieorg tgk kami dlm tv la.. hehe...

yangyuyu said...

comels

Azhariah Zuber said...

baiknya duk atas tu....takut tv tumbang je..hehe

ayu said...
This comment has been removed by the author.
ayu said...

niza selalu g tengok bola ke..comeynya diaorg berdua ni.

Mummy AwwalHariz said...

yangyuyu: tq... nak tunggu shooting ngan ummi... boleh nampak lagi comels tak? hehe

azza: nasibla tv besar gedabak mcm tu... nak beli lcd semua takut terbalik...

ayu: rumah dkt ngan stadium.. so badminton ke bola ke, husband rajin tgk.. plus selalu dpt ticket free :)

silverlady said...

alolo...comelnye dedua bradik pakai baju mesia...hehe