Monday, August 22, 2011

Flashcard

so far belum pernah beli lagi flashcard for AwwalHariz..
Hariz je la kot pernah tgk flashcard sbb kat school ada..
Awwal je la tak pernah tgk..

tapi Awwal ada flashcard modern..
nak tgk????
.

.

.

.

.

.

cute je.. kalau dia main iPad, mmg flashcard je yg akan dia main..

pastu dia akan pilih animal

pastu dia akan ikut la flashcard tu..
kalau hippo, Awwal cakap 'ippo'

see, Awwal dah pening... hehe

Awwal ni bagus..
kalau buat something nampak dia bersungguh-sungguh..
kalau main game ke apa, dia duduk diammm je..
kalau Hariz, dia cepat bosan..

ok Awwal, study smart.. muahhh..
time ni Hariz pi school..
Awwal takut tak pandai, dia belajar sendiri kat rumah.. hehe

6 comments:

ashra said...

hehe.budak2 skang..flash card tak main ar kad2..hujung jari je kan skang ni..hi tech sungguh...tau plak tu nak scroll jari tu ke mana kan..keke

Mummy AwwalHariz said...

ash: btul tu... mmg heran bila depa bleh tau plak nak pi mana.. tau pilih game yg mana pun comel je tgk.. jari tu mmg rasa nak gigit la.. hariz plak kalau main angry bird lagi terer dari Mummynya.. mmg hebat budak2 skrg..

ayu said...

wahhh..terrornya awal..

Nursha said...

cutenye awwal.. pandai betol.. camni lagi cepat pandai dari abang die..

yangyuyu said...

modern...hehe

yan said...

wah2..awwal mmg cool...