Sunday, August 28, 2011

Sekali Setahun

hari tu ada buat entry psl shopping raya
ada reader yg bg comment ttg beli branded stuff..
sebenarnya tajuk entry tu saje saya tulis nama kedai..
dengan alasan bila org search boleh keluar la link my blog ni.. *perasan*

to be honest, sejak ada anak ni setahun sekali je belikan depa baju/kasut/sandal..
mmg time nak raya je la beli brg untuk setahun..
termasuk baju jalan, baju basahan, baju tido, stokin, kasut dll..
lepas raya mmg takde beli brg dah..
tu sbb sekali setahun ni la saya mementingkan kualiti..
bak kata org "alah membeli menang memakai"

stok baju Hariz

stok baju Awwal

stok baju AwwalHariz untuk dibawa balik kampung

skrg musim hujan, kena bawa lebih baju..

2 comments:

ayu said...

fuh...banyaknya baju2 diaorg..

Mummy AwwalHariz said...

ayu, stok setahun.. + Mummy dpt bonus selalu mmg time nak raya... tu yg beli siap2.. hehe