Friday, September 9, 2011

7 beradik..

dulu masa sekolah rasa adik beradik 7 org mcm ramai sgt...
bila semua dah masuk U, tgl mak ayah berdua je kat rumah..
sejak kawin pulak, raya pun jarang cukup corum... :-(
rindunya zaman dulu-dulu...
skrg, Ngah jauh kat Sabah... setahun sekali je jumpa..
Arwah Ude pun dah 14 tahun pergi..
sejak ayah tak sihat, setahun sekali je balik Johor..
rindunya kat kampung.. rindu kat semuaaaaaaaaaa...
*nape mood macam sedih je lately... is it because next week event???*

7 comments:

aini aziz said...

aku tau gmbr² ini..evergreen ko..tak slh last year aku last g umah kg ko kan...

ayu said...

Ramainya adik2 beradik niza ye..mesti seronok kan ? mm..utk minggu depan tu, tawakal ye niza..moga kuat n tabah hadapinya..

Ms Dots said...

Niz, k lin pun ikut sedey... niz gambar yang 2nd last tu kan?... apapun k lin doakan Niz selamat for next wednesday... insya Allah everything will go as plan

ashra said...

betul2..

dulu masa kecik2 terasa ramainya kan..saya yang 4 pun da rasa riuh rendah.

bila masing2 da besar,masing2 jauh,jumpa sesekali,rindu zaman kanak2 riang ria yang tak pk apa pun masa tu.main main main..hehe

yangyuyu said...

kalau la kita leh ada anak ramai gini... meriah

yangyuyu said...

haritu dpt rasa kek tak MAH, xingat dah-sorry kalau tak dpt...huhu....

akuzle said...

bagusnyer your parents wat gambar mcm tuh. rajin sungguh. yer lah, biler dh dewasa masing2 sibuk ngan komitmen keluarga sendiri.