Saturday, October 1, 2011

AwwalHariz's Photoshoot

lastly, jadi jugak session nih..
eventhough tetiba Hariz batuk yg agak teruk..
muntah, tak tido malam sebelum kejadian...
so otw ke Cyberjaya, baru Hariz dapat tido..

at first, both of them not playing their roles..
Hariz baru bangun tido, Awwal pun mcm moody..
susah nak pujuk diaorg ni...

see... Hariz dah lari..

Hariz not smiling at all..

Mummy yang dah risau tgk AwwalHariz..

so bagi masa diaorg amik mood dulu..


still taknak tgk camera masa ni.. huhu

masa ni dah boleh smile...

thanks to Ummi sbb sabar je layan kerenah AwwalHariz..
seriously, Mummy nya dah tak larat sgt..
tension sbb heroes taknak smile..
not only my little heroes.. BIG hero pun taknak smile :-p
*geram*

overall, puas hati! tak sabar nak tunggu album siap..
akhirnya ada jugak kenangan my heroes..

lepas habis photoshoot, memang tak larat sgt dah..
rasa macam bulan puasa.. huhu..
terus singgah Mat'am Saba.. layan nasi arab..

skrg my heroes dah lena tido..
letih sgt la tu + tak brp nak sihat..
balik td terus bagi ubat demam & batuk..
hopefully both of them sihat cepat..

5 comments:

ashra said...

so cute =) ada belon2...

yangyuyu said...

haha-mummy sakit badan tak

auntie ummi sakit2 badan sebab dah lama tak photoshoot, betul2 cuti sebulan raya hehe

ok sy nanti upload skit2 gambar tau stay tune:)

Azhariah Zuber said...

cantik. percaya dgn hasil kerja ummi

Mummy AwwalHariz said...

ash: nanti bday hariz nak tiru belon2 masa birthday aleesya..

ummi: sakit giler, tapi sbb taknak husband bising diam2 je la... plus esoknya ahad tu saya kena buat stock take.. penat giler ok! okeh, i'm waiting...
hari tu dah plan nak bawa set golf mainan bebudak tu, rupanya kat situ mmg ada tempatnya pulak depan kita parking tuh...

azza: rasa macam nak photoshoot lagi je..tak puas..

silverlady said...

cantikla mummy...pandai ummi ambik gambar