Thursday, January 20, 2011

Contest Senyuman Si Cilik

hari tu nampak contest ni kat blog yangyuyu..
then nampak bonda adhas pun join..
so Mummy AwwalHariz pun nak try jugak :-)

Contest Senyuman Si Cilik
organized by MamaHousewife

presenting....
my dear Awwal :-)

Name: Awwal Hadif Hasan
DOB: 18.12.09

this pic was taken masa Awwal kecik lagi..
tak sampai 2 mths lagi umurnya masa tu..
masa ni masih berpantang di kampung..
good luck my dear..

jom join.. tarikh tutup by end January..
more info, click here

5 comments:

yangyuyu said...

wah so big ye dia, tak sampai 2bulan..dah pandai senyum lak tu

Mummy AwwalHariz said...

iyyer.. awwal ni mmg besar sket.. sampai skrg pun nampak lebih besar dari hariz.. ntah kenapa ek masa tu die tersenyum.. so terus snap je la :)

alfa juliet said...

alahai comei..rasa nak picit pipi dia..

Mummy AwwalHariz said...

alfa: pipi die tu mmg 1st tempat kena serang kalau Mummy nya balik kje...

[ibuLUNAZAHRA] said...

good luck.

comelnye Awwal.