Wednesday, January 26, 2011

He makes me laugh...

sape lagi kalau bukan....
.

.

.

.

.

.

.

.
Airiel Hariz...

1st situation
Mummy: Hariz... tgk ni tangan Mummy..... eeeeeeeeee... (jari-jari kecut sbb kena air lepas basuh pinggan)
ingat nak takutkan dia...
Hariz: Tangan Mummy kecutttttttt.. Mummy main air la tu........

Cessssssssss.. mana dia tau????

2nd situation
masa ni saya marah sgt kat Hariz sbb baru 1st game masa final Open Malaysia hari tu dia nak balik dah...
saya tak layan dia sampai rumah... so masa Daddy turunkan kami kat lobby, saya suh die jalan cepat + macam pegang la kepala die sbb saya dokong Awwal...
Hariz said "Mummyyyyyyy, janganlah tolak" sambil buat muka...
hehe.. actually mmg saya tolak pun sbb geram kena balik awal tak hilang lagi... hehe...

3rd situation
Hariz campak my handphone... berkecai! sbb geram saya pukul punggung dia... this is our conversation..
Mummy: Hariz ni nak kena ek.. nanti tepon Mummy rosak tak boleh call siapa????????
Hariz: call Atok....
Mummy: Lagi???? call siapa??????
Hariz: Makcik.......
Mummy: Lagi????????
Hariz: McDonald.............

Cessssssssss..........

5 comments:

aini aziz said...

hariz mmg pandai...keep bully ur mum k..

alfa juliet said...

hehe yg mcdonald tu tak tahan..mesti selalu tepon mcd ni

[ibuLUNAZAHRA] said...

Hariz cerdik sangat.sangat suka- sangat suka..

awak saya jumpa blog ni,sja nak share ngn awak
http://mamaqaireen.blogspot.com/2011/01/ebm-penyimpanan-dan-pengendalian.html

Ibu of 5's said...

mmg comeylah hariz...ank2 sekrg...mcm diajar ajar berckp...so cute...utk Niza selalu ke order Mc D tu.

Mummy AwwalHariz said...

aini: hariz mmg selalu bully aku... tapi aku suka :-)

alfa: i hantu McD.. teruk kan...

elle: nmpk mcm tu lah.. byk idea.. hrp berterusan bila masuk school... mcm pernah tgk blog tuh...

ibu: mulut hariz tu mmg... kekdg geram sbb mcm kepoh je.. hehe.. order McD tu sebulan mesti adalah... hehe.. teruk kan...